Adatkezelési Nyilatkozat

Minden tőlünk telhetőt elkövetünk személyes adatai védelmében. Csak és kizárólag törvényes módokon használjuk az összegyűjtött információkat. Az információkat az alábbi két okból gyűjtjük össze: először a rendelés feldolgozásához, másodszor, hogy minél értékesebb szolgáltatást tudjunk nyújtani ügyfeleink számára. A jövőben minden kapcsolatba lépés alkalmával lehetőséget biztosítunk arra, hogy visszautasítson bármilyen tőlünk érkező marketing levelet. Az összegyűjtött információk az alábbi adatokat tartalmazzák:

  • Név
  • Cím
  • Telefonszám
  • E-mail cím

 
Semmilyen körülmények között sem tárolunk Önről személyes információkat a közvetlen beleegyezése nélkül.

Az általunk tárolt információk mindig pontosak és naprakészek. Amennyiben ellenőrizni kívánja tárolt adatait, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk e-mailben. Bármilyen pontatlanság esetén azonnal módosítjuk az adatokat. Az Ön személyes adatait biztonságosan, cégünk belső adatkezelési szabályainak és a törvényi előírásoknak megfelelően kezeljük.

Oldalunkon esetenként alkalmazunk olyan technológiát, amely a látogatói szokások elemzésére szolgál. Ez magában foglalhatja a böngészőben tárolt cookie-k használatát. A böngészőprogramokban általában beállítható ezek letiltása. A böngésző beállításainak módosítása nélkül az így gyűjtött információ segítségével azonosítani tudjuk Önt későbbi látogatásai során. Amennyiben az adatkezeléssel kapcsolatban további kérdése vagy megjegyzése van, lépjen kapcsolatba velünk.