A MailArchiva Enterprise Edition E-mail Archiváló Rendszer

Míg a nyílt forráskódú változat bepillantást enged a MailArchiva e-mail archiváló rendszer lehetőségeibe, az Enterprise Edition kiadás átfogóbb, teljes funkcionalitást kínál.

A MailArchiva e-mail archiváló rendszer üzleti környezetben történő telepítése esetén javasoljuk a MailArchiva Enterprise Edition használatát. Ez utóbbi olyan további lehetőségeket kínál, mint például az intelligens csatolmánytárolás és a Microsoft Exchange Envelope Journaling támogatása.

Milyen kiemelkedő tulajdonságokkal rendelkezik a MailArchiva?

yes A MailArchiva biztosítékot nyújt az e-mail archívum sértetlenségére vonatkozóan. Az archivált üzeneteket a kormányzat által jóváhagyott, szabványos digitális aláírással látja el (Advanced XML Digital Signature Standard).
yes A MailArchiva használatával nincs szükség bonyolult és drága adatbázisok kezelésére és karbantartására, mivel a program az e-mail archívum adatait közvetlenül a fájlrendszeren tárolja.
yes A MailArchiva egy villámgyors keresőmotort alkalmaz, amely biztosítja a nagy sebességű és hatékony keresési műveletek végrehajtását.
yes A MailArchiva kivonatkészítő funkciójával és az Outlook integrációnak köszönhetően a felhasználóknak nem kell lemondaniuk az Outlook használata során megszokott felhasználói élményről.
yes Az e-mail archívumban található adatokat egy szabványosított formában (RFC822) tárolja a rendszer. Más e-mail archiváló rendszerek jellemzően saját, zárt formátumot alkalmaznak az üzenetek tárolásához.
yes Nincs szükség további, harmadik fél által készített szoftverre. Továbbá nem szükséges költséges alkalmazás- vagy adatbázisszervert vásárolni az üzemeltetéshez, nincsenek rejtett költségek.
yes A MailArchiva Enterprise Edition e-mail archiváló szoftver nyílt forráskódon alapuló termék, amely egy aktív nyílt forráskódú közösség támogatását és közreműködését élvezi.
yes A MailArchiva e-mail archiváló szoftver telepítése és használata egyszerű. Nincs szükség tanácsadói csapat közreműködésére a termék bevezetésének megvalósításához; önálló felhasználásra tervezték.
yes Segítünk megfelelni az e-mail archiválással kapcsolatos törvényi előírásoknak anélkül, hogy ez cégének jelentős anyagi megterhelést jelentene. A MailArchiva Enterprise Edition versenyképes díjszabással rendelkezik.
yes Az intelligens csatolmánytárolás alkalmazásával a csatolmányról csak egy másolatot tárol a rendszer, még akkor is, ha az archívumban azt több ezer e-mail tartalmazza. Ezzel számos ügyfelünk akár 90%-os tárolásiköltség-megtakarítást is elér.
yes A MailArchiva e-mail archiváló szerver valóban többplatformos. Futtatható Windows, Linux, Solaris, BSD, Mac OS X és sok más operációs rendszer alatt.

Kattintson ide az árakért és a rendelési információkért.

 
Ossza meg velünk terveit és igényeit!

Amennyiben konzultálni kíván egyedi igényeiről vagy további információt szeretne kapni a termékről, kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot és munkatársaink hamarosan megkeresik Önt.