MailArchiva Enterprise Edition Árajánlat

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, hogy elküldhessük Önnek a MailArchiva Enterprise Edition e-mail archiváló szoftverre vonatkozó árajánlatunkat.

A MailArchiva e-mail archiváló szerver kedvező, a postafiókok számától függő díjszabással rendelkezik, így Ön pontosan annyi e-mail fiókhoz rendelheti meg a licencet, amennyire valóban szüksége van. Továbbá minél több e-mail fiókhoz vásárolja a licencet, annál kevesebb az egy postafiókra eső fajlagos költség.

Non-profit szervezetek, oktatási intézmények és kormányzati hivatalok számára
20% kedvezményt biztosítunk!

A licenc minimálisan 25 postafiókhoz rendelhető. Az árajánlattal és a rendeléssel kapcsolatos további kérdéseivel keresse munkatársainkat elérhetőségeinken vagy küldjön nekünk üzenetet a kapcsolat menüpont alatt található űrlap segítségével.

Az itt megadott címre küldjük az árajánlatot. Legalább egy, jelenleg is működő címet adjon meg. Több e-mail cím megadása esetén vesszővel válassza el a címeket.

Amennyiben nem rendelkezik pontos információkkal a szükséges postafiókok számáról, kérjük, adja meg a cég dolgozóinak hozzávetőleges számát. A licencet minimálisan 25 postafiókra lehet rendelni.

A kitöltött űrlap elküldésével hozzájárul a megadott személyes adatainak tárolásához az adatkezelési nyilatkozatunkban foglaltaknak megfelelően.

CAPTCHA
Kérjük igazolja, hogy Ön nem robot.