MailArchiva Enterprise Edition 2.6.0 - Google Apps e-mail archiválással

A mai napon megjelent a MailArchiva Enterprise Edition központi e-mail archiváló szoftver 2.6.0 kiadása Google Apps e-mail archiválás támogatással! Ennek köszönhetően a MailArchiva lehetővé teszi, hogy a Google Apps szolgáltatást használó és annak előnyeit élvező cégek, szervezetek egy helyi archívumban tárolják és archiválják levelezésüket, melynek segítségével egy villámgyorsan kereshető, auditálható és egyszerűen menthető megoldást kínálunk ügyfeleinknek.

Megjelent a MailArchiva Enterprise Edition 2.5.x

Megjelent a MailArchiva Enterprise Edition e-mail archiváló rendszer legújabb, 2.5.x sorozata, amely olyan újdonságokat kínál, mint az online archívum replikáció, ütemezett biztonsági mentések készítése az archívum kötetekről, a bővített keresési, archiválási és megőrzési szabályrendszerek, illetve az átdolgozott felhasználóbarátabb állapotjelentések.

A központi e-mail archiváló szoftver felépítése

A Központi E-mail Archiváló Szoftver Felépítése

A rendszer felépítése

Terméktámogatás

Támogatás

Fontos megjegyezni, hogy a MailArchiva Adminisztrációs Kézikönyv tartalmazza a termék telepítésével és beállításával kapcsolatos összes szükséges információt. A kézikönyv a letölthető MailArchiva szoftver terjesztésének a része.

Letöltések

MailArchiva E-mail Archiváló Szoftverletöltések

Az Enterprise Edition változat letöltése

Az Enterprise Edition e-mail archiváló szerver elérhető Linux, Windows és OpenSolaris operációs rendszerek alatt. A szerver telepítőkészlete tartalmazza a telepítési kézikönyvet is.

Mindegyik terjesztés tartalmaz egy 30 napig érvényes, teljes funkcionalitást biztosító licenckulcsot.

MailArchiva Enterprise Edition szerver telepítőkészletek

Amennyiben kérdése merül fel az e-mail archiváló szoftverrel kapcsolatosan, kérjük, keresse munkatársainkat elérhetőségeinken vagy küldjön nekünk üzenetet a kapcsolat űrlap segítségével.

A Mailarchiva Utilities csomag az e-mailek költöztetéséhez és importálásához tartalmaz parancssoros segédeszközöket. A MailArchiva Enterprise Edition beépítve tartalmazza ezeket az eszközöket, így az importálás a webes kezelőfelületről könnyedén elvégezhető.

Egyéb letöltések

Köszönjük, hogy érdeklődik a MailArchiva szoftver iránt. A szerver beállítása a letöltést követően megközelítőleg 30 percet vesz igénybe (beleértve a levelezőkiszolgálóval történő összekapcsolást is).

A Nyílt forráskódú változat letöltése

A nyílt forráskódú változat egy ingyenes termék, amely leginkább nem üzleti célú felhasználásra alkalmas.

Az összes nyílt forráskódú (OSE) letöltés a sourceforge.net oldalán keresztül érhető el.

 

Online demó

MailArchiva E-mail Archiváló Rendszer – Online Demó

Az egyszerű kipróbálás érdekében elérhetővé tettük a MailArchiva Enterprise Edition központi archiváló rendszer e-mail kereső és adminisztrációs felületének teljes értékű demó verzióját.

A MailArchiva Enterprise Edition e-mail archiváló rendszer

A MailArchiva Enterprise Edition E-mail Archiváló Rendszer

Míg a nyílt forráskódú változat bepillantást enged a MailArchiva e-mail archiváló rendszer lehetőségeibe, az Enterprise Edition kiadás átfogóbb, teljes funkcionalitást kínál.

A MailArchiva e-mail archiváló rendszer jellemzői

A MailArchiva E-mail Archiváló Rendszer Jellemzői

Az e-mail archiváló szoftver bemutatása

A MailArchiva E-mail Archiváló Szoftver Bemutatása

A világon számos vállalat, oktatási intézmény, kormányzati és nem kormányzati hivatal alkalmazza a MailArchiva rendszert milliós nagyságrendű üzeneteik hosszú távú archiválására.

Tartalom átvétel