MailArchiva Enterprise Edition 2.6.0 - Google Apps e-mail archiválással

A mai napon megjelent a MailArchiva Enterprise Edition központi e-mail archiváló szoftver 2.6.0 kiadása Google Apps e-mail archiválás támogatással! Ennek köszönhetően a MailArchiva lehetővé teszi, hogy a Google Apps szolgáltatást használó és annak előnyeit élvező cégek, szervezetek egy helyi archívumban tárolják és archiválják levelezésüket, melynek segítségével egy villámgyorsan kereshető, auditálható és egyszerűen menthető megoldást kínálunk ügyfeleinknek.

A központi e-mail archiváló szoftver felépítése

A Központi E-mail Archiváló Szoftver Felépítése

A rendszer felépítése

Online demó

MailArchiva E-mail Archiváló Rendszer – Online Demó

Az egyszerű kipróbálás érdekében elérhetővé tettük a MailArchiva Enterprise Edition központi archiváló rendszer e-mail kereső és adminisztrációs felületének teljes értékű demó verzióját.

A MailArchiva Enterprise Edition e-mail archiváló rendszer

A MailArchiva Enterprise Edition E-mail Archiváló Rendszer

Míg a nyílt forráskódú változat bepillantást enged a MailArchiva e-mail archiváló rendszer lehetőségeibe, az Enterprise Edition kiadás átfogóbb, teljes funkcionalitást kínál.

A MailArchiva e-mail archiváló rendszer jellemzői

A MailArchiva E-mail Archiváló Rendszer Jellemzői

Az e-mail archiváló szoftver bemutatása

A MailArchiva E-mail Archiváló Szoftver Bemutatása

A világon számos vállalat, oktatási intézmény, kormányzati és nem kormányzati hivatal alkalmazza a MailArchiva rendszert milliós nagyságrendű üzeneteik hosszú távú archiválására.

Tartalom átvétel