A MailArchiva E-mail Archiváló Szoftver Bemutatása

A világon számos vállalat, oktatási intézmény, kormányzati és nem kormányzati hivatal alkalmazza a MailArchiva rendszert milliós nagyságrendű üzeneteik hosszú távú archiválására.

A MailArchiva a piacon elérhető legkorszerűbb nagy teljesítményű multi-platformos központi e-mail archiváló rendszer kis-, közép- és nagyvállalatok számára. A bejövő, kimenő és a belső levelezés archiválásának érdekében együttműködik a legtöbb népszerű levelezőszerverrel.

A világ számos országában a jogszabályok megkövetelik a vállalati dokumentumok, e-mailek több évig történő megőrzését. A MailArchiva e-mail archiváló szoftvert úgy terveztük, hogy a vállalkozások számára segítsen megfelelni ezen követelményeknek, továbbá az olyan nemzetközi előírásoknak, mint például a Sarbanes Oxley Act (SOX), a Gramm-Leach Bliley Act (GLBA) és a Freedom of Information Act (FOIA) törvények.

A MailArchiva egy nyílt szabványokon alapuló rendszer, amely az e-maileket szabványos formátumban, közvetlenül a fájlrendszeren tárolja. Ennek köszönhetően elkerülhetőek az adatbázisok üzemeltetésével járó rejtett költségek és az archivált információk sértetlenségét nem veszélyezteti egy esetleges adatbázis összeomlásból adódó adatvesztés.

A MailArchiva egy jól skálázható keresőmotor technológiát alkalmaz. Egy Google-szerű webes kezelőfelületet biztosít az alkalmazottak és a felügyelő személyzet számára, hogy egy gombnyomásra akár több tízmillió üzenet között is villámgyorsan kereshessenek.

A MailArchiva egy kettős licencelésű, nyílt forráskódú és kereskedelmi szoftver, amely két kiadással rendelkezik: A Nyílt forráskódú változat (OSE – Open Source Edition) teljesen ingyenes, szabadon használható, módosítható és testreszabható. Az Enterprise Edition egy kereskedelmi termék, amely a komoly üzleti célú felhasználás érdekében kibővített és továbbfejlesztett funkciókkal rendelkezik.

A MailArchiva Enterprise Edition nagyszerű ár/érték aránnyal rendelkezik. Magába foglal minden olyan funkciót és tulajdonságot, amely egy felsőkategóriás e-mail archiváló rendszertől elvárható.

A MailArchiva egy kulcsrakész rendszer, amely könnyen telepíthető és használható. Egy alaptelepítés általában hozzávetőlegesen 30 percet vesz igénybe.

 
Letölthető termékbemutató brossúrák: magyar nyelven, angol nyelven.