Viszonteladói partner regisztráció

Amennyiben viszonteladóként kíván regisztrálni, kérjük, figyelmesen töltse ki az alábbi regisztrációs űrlapot, majd kattintson a "Regisztráció elküldése" gombra.

A megadott adatokat szigorúan bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek nem adjuk ki. A regisztációkérelem elbírálása manuálisan történik, ezért kis időt vehet igénybe. Türelmét és megértését ezúton is köszönjük.

Viszonteladói partnereink olyan hazai vállalkozások lehetnek, melyeknek fő tevékenységi körében szerepel a számítástechnikai vagy szoftvertermékek forgalmazása, illetve az ezekhez kapcsolódó egyéb szolgáltatások.
Ezért a sikeres regisztrációhoz kérjük, hogy az "Egyéb információk" pontban töltse fel, vagy juttassa el hozzánk e-mailben vagy postán az alábbi dokumentumokat: hatályos cégkivonat vagy cégbírósági végzés másolata, aláírási címpéldány másolata.

A sikeres regisztrációt követően a megadott e-mail címre elküldjük a weboldal hozzáférési adatait és elkészítjük a viszonteladói keretszerződést, melyet e-mailben és postán is megküldünk.

Partnereink forgalmi adatainak figyelembe vételével különböző kedvezményeket - értve ez alatt a kedvezőbb árkategóriába sorolást, hosszabb átutalási határidőt - tudunk biztosítani.


Felhasználói adatok

Az online rendelésekhez igényelt felhasználónév. Lehetőség szerint csak kisbetűket, számot és kötőjelet tartalmazzon.

Erre az e-mail címre küldjük a regisztrációs adatokat és a weboldallal kapcsolatos üzeneteket (pl. jelszóemlékeztető).

Cégadatok
Számlázási cím